Condicions generals de compra

El present document (conjuntament amb els documents que s’hi esmenten) estableix les condicions per les quals es regeix l’ús d’aquesta pàgina web i la compra de productes a la mateixa (en endavant, les “Condicions”). Et preguem que llegeixis atentament les Condicions abans de fer servir aquesta pàgina web. En utilitzar aquesta pàgina web o fer una comanda a través de la mateixa, consents quedar vinculat per aquestes Condicions, o sigui que si no estàs d’ acord amb totes les Condicions, no has de fer servir aquesta pàgina web. Aquestes Condicions podrien ser modificades. És la teva responsabilitat llegir-les periòdicament ja que les condicions vigents en el moment d’ús de la pàgina web o de celebració del contracte seran les que li siguin aplicables.

Els nostres Dades
La present pàgina web és operada per Pons Tradició S.L.U. amb domicili fiscal a Crta. LV-7011, km 4,5 L’Albagés, Lleida, inscrita al Registre Mercantil de Lleida, el 14/02/2005 amb número de protocol 429 Tom 918, Foli 76, Secció 8, Full L-17.864 i NIF B25573734.

Dades del visitant
La informació o dades personals que ens facilitis sobre tu seran tractades d’acord amb el que estableix la Política de Privacitat. En fer ús d’aquesta pàgina web es consent el tractament d’aquesta informació i dades i es declara que tota la informació o dades que ens facilitis són veraces i es corresponen amb la realitat.

Ús de la Web.
L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels continguts, de conformitat amb la legislació aplicable, els presents Termes i condicions generals d’ús del lloc web, la moral i bons costums generalment acceptats i l’ordre públic, obligant-se a indemnitzar Pons Tradició S.L.U. per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l’ús d’aquesta web, infringint aquestes condicions generals i/o la legalitat vigent. L’Usuari s’haurà d’abstenir de:

• Fer un ús no autoritzat o fraudulent del lloc web i/o dels continguts amb fins o efectes il•lícits.

• Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del lloc web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.

• Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics del propietari del domini, dels seus proveïdors o de tercers.

• Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades del propietari del domini, tercers proveïdors i altres usuaris.

• Suprimir, amagar o manipular les notes sobre drets de propietat intel•lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets del titular del lloc web o de tercers incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que pugui inserir alss continguts.

• Obtenir i intentar obtenir els continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s’hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els continguts o, en general, dels que s’utilitzin habitualment a Internet per no comportar un risc de dany o inutilització del lloc web i/o dels continguts.

Celebració del contracte
La informació continguda en aquestes Condicions i els detalls continguts en aquesta pàgina web no constitueixen una oferta de venda, sinó una invitació per contractar. El consentiment es manifesta pel concurs de l’oferta i acceptació sobre la cosa i la causa que han de constituir el contracte. El contracte s’accepta des que es manifesta l’acceptació de la compra. Per realitzar una comanda, hauràs de seguir el procediment de compra online i fer clic a la forma de pagament. Després d’això, rebràs un correu electrònic acusant rebut de la teva comanda.

Negativa a tramitar una comanda
Reservat el dret de retirar qualsevol producte d’aquesta pàgina web en qualsevol moment i de treure o modificar qualsevol material o contingut de la mateixa.

Lliurament de les comandes
La comanda és enviada per missatgeria amb un termini d’entrega d’entre 3 i 5 dies. Quan es realitzi l’enviament, rebràs un correu electrònic amb la confirmació de la teva comanda. En cas que 7 dies després de la recepció del correu electrònic de confirmació encara no hagis rebut el teu paquet, contacta amb el nostre Servei d’Atenció al Client a rrppceller@clospons.com. També pots fer-ho a través del telèfon +34 973 07 07 37 de 08:00 a 13:30 i de 15:00 a 18:00 tots de dilluns a divendres.

Preu i pagament
El preu de cada producte serà el que s’estipuli en cada moment a la nostra pàgina web. Tot i que intentem assegurar-nos que tots els preus que figuren a la pàgina siguin correctes, poden produir-se errors. Els preus d’aquesta pàgina web inclouen IVA, despeses d’enviament a part; excepte promocions. Els preus poden canviar en qualsevol moment, però (excepte en aquesta suspensió) els possibles canvis no afectaran les comandes que fa als que ja li hàgim enviat una Confirmació de Comanda.

Quan hagis acabat la teva comanda, podràs pagar mitjançant  les formes de pagament publicades a la web. Ens prenem molt seriosament la seguretat, de manera que les teves dades estaran fora de perill amb nosaltres. La compra és 100% segura ja que utilitzem un dels sistemes de comanda online més segurs del mercat i estem constantment investigant i millorant el nostre programari per assegurar-nos que oferim els més qualificats estàndards de seguretat en tot moment.

Enllaços externs
En el cas que la nostra pàgina web contingui enllaços a altres pàgines web i materials de tercers, aquests enllaços es faciliten únicament a efectes informatius, sense que nosaltres tinguem cap control sobre el contingut d’aquestes pàgines web o materials. Per tant, no acceptem cap responsabilitat per qualsevol dany o pèrdua derivats del seu ús.

Comunicacions per escrit
La normativa aplicable exigeix que part de la informació o comunicacions que li enviem siguin per escrit. Mitjançant l’ús d’aquesta pàgina web, vostè accepta que la major part de les comunicacions amb nosaltres siguin electròniques. Ens posarem en contracte amb vostè per correu electrònic o li facilitarem informació penjant avisos en aquesta pàgina web. A efectes contractuals, vostè consenteix a usar aquest mitjà electrònic de comunicació i reconeix que tot contracte, notificació, informació i altres comunicacions que li enviem de forma electrònica compleixen amb els requisits legals de ser per escrit. Aquesta condició no afectarà els seus drets reconeguts per llei.

Renúncia
La manca de requeriment per la nostra part del compliment estricte per la seva part d’alguna de les obligacions assumides per vostè en virtut de les presents Condicions o la manca d’exercici per la nostra part dels drets o accions que ens poguessin correspondre en virtut de les presents Condicions, no suposarà renúncia ni cap limitació en relació amb aquests drets o accions ni l’exonera a vostè de complir amb aquestes obligacions.

Cap renúncia per la nostra part a alguna de les presents Condicions o als drets o accions derivats del Contracte té efecte, llevat que s’estableixi expressament que és una renúncia i formalitzi i se li comuniqui a vostè per escrit de conformitat amb el que disposa l’ apartat de notificacions anterior.

Acord complet
Les presents Condicions i tot document a què es faci referència expressa a les mateixes constitueixen l’acord íntegre existent entre Vostè i nosaltres en relació amb l’objecte del contracte i substitueixen qualsevol altre pacte, acord o promesa anterior convinguda entre vostè i nosaltres verbalment o per escrit. Nosaltres reconeixem haver consentit la celebració del Contracte sense haver confiat en cap declaració o promesa feta per l’altra part o que pogués inferir-se de qualsevol declaració o escrit en les negociacions entaulades pels dos abans d’aquest Contracte, llevat allò que figura expressament esmentat en les presents Condicions. Ni vostè ni nosaltres disposarem d’acció davant de qualsevol declaració incerta realitzada per l’altra part, verbal o escrita, amb anterioritat a la data del Contracte (tret que s’hagués fet aquesta declaració incerta de forma fraudulenta) i l’única acció de què disposarà l’altra part serà per incompliment de contracte de conformitat amb el que disposen les presents Condicions.

Dret a modificar les condicions
Tenim dret a revisar i modificar les presents Condicions en qualsevol moment. Vostè estarà subjecte a les polítiques i Condicions vigents en el moment en que utilitzi la present pàgina web o efectuï cada comanda, llevat que per llei o decisió d’organismes governamentals hàgim de fer canvis amb caràcter retroactiu en aquestes polítiques, Condicions o declaració de privacitat, en aquest cas, els possibles canvis afectaran també a les comandes que vostè hagués fet prèviament.

La satisfacció dels nostres clients és de màxima importància, de manera que pots posar-te en contacte amb nosaltres per procedir a la queixa. Intentarem redirigir les teves consultes i t’informarem de qualsevol informació respecte a la teva consulta o queixa. Els temes relatius a la garantia solen estar directament vinculats amb el fabricant, pel que poden requerir un temps de consulta més gran.

En cas de queixa caldrà facilitar una descripció el més precisa possible del motiu de la queixa i el número de comanda. En cas de no rebre una resposta en 7 dies laborables contacta amb nosaltres de nou ja que en certes ocasions els correus electrònics es poden dirigir a la carpeta d’spam.

Legislació i Jurisdicció aplicable
L’ús de la nostra pàgina web i els contractes de compra de productes a través aquesta pàgina web es regiran per la legislació espanyola.